BDSM-Healing

Du som har upplevt en session under Mistress har säkerligen närmat dig dina känslor och ditt jag på ett helt nytt sätt än du gjort någon gång förut. Du trodde inte att en session kunde påverka dig och din sinnesstämning så som det gjort. Tid och rum har stannat och Du har bara varit ”här och nu”. Då har du redan upplevt en form av BDSM-healing.

Är det tid att fördjupa sig i det helande momentet genom Bdsm-Heling för just dig?

Många moment i den mer traditionella bdsm utövningen stärker känslor och intryck och låter dig komma i kontakt med ditt allra innersta, inte minst tillsammans med den psykiska dominansen som jag brinner starkt för, men jag ska ge några exempel.
Ibland använder vi ögonbindel under session, då förstärks andra sinnen. Din hud blir känsligare för beröring och det
du hör i rummet blir tydligare, du blir också mer mottaglig för den healing jag ger dig. 
Det används ofta olika typer av piskor och floggers i session men även i ett helande syfte släpper de fram en massa känslor som sedan
länge, ofta från barndomen,varit begravda men som nu tillåts att komma upp till ytan. Det behöver nödvändigtvis inte vara negativa
känslor som man vill ta itu med utan även återuppleva positiva känslor eller upplevelser sedan längre tillbaka i tiden.
Rep, handbojor och handfängsel används vid bondage nästan alltid under en session, under en healingsession är det också ett kraftfullt hjälpmedel att tillåtas släppa kontrollen och därmed bli mer mottaglig för healing.
Här kan jag ge er åtskilliga exempel, möjligheten att genom att använda ”verktygen” ur bdsm världen öppnar möjligheter under healing.


Så vad får du uppleva under en session med inriktning Healing?

Behandlingen kan till stor del utföras på behandlingbädden i studion. Genom min händer kommer energin genom din kropp att flöda bättre, det kan ge dig en lugnande effekt men också fylla dig och din kropp med ny och positiv energi.
Du är på en trygg plats där det finns gott om utrymme och högt i tak för dina känslor att ta uttryck, inga känslor är förbjudna eller ovälkomna.
Precis som inför en bdsm-session kommer vi att ha kontakt, främst via mail. Då vill jag att du berättar kort om dig själv och vilka eventuella känslor
eller upplevelser du vill ha kontakt med eller om det finns en sorg eller upplevelse du vill bearbeta eller återuppleva genom dig själv. Kanske har du varit i kontakt med Bdsm tidigare och då får du gärna berätta något om dina tidigare erfarenheter kring det.
När du sedan kommer innanför dörren hos mig ska det inte finnas några frågetecken eller en oro, jag vill att du ska kunna lägga dig helt i händerna på Mistress och påbörja din inre resa.
Efter en healing-session finns tid för dig att sitta ner och prata om det du upplevt, du får den tid du behöver att göra dig redo för att möta
vardagen utanför studion igen.


Är du fortfarande osäker på om bdsm- healing kan vara något för just dig får du gärna kontakta mig så kan vi tillsammans komma fram till
om detta kan vara rätt väg att gå. Du kan också skriva om du har frågor eller funderingar kring bdsm-healing generellt.

/Mistress Sess


God fortsättning på det nya året!


Året som varit har både Master och Mistress haft många fina och spännande möten i studion och vi ser att 2019 inte kommer att bli sämre.
Kanske är detta året som du inte går runt och är nyfiken längre, året som du låter drömmar och fantasier bli verklighet?
För Er som redan skapat en relation med någon av Oss och regelbundet kommit för att testa dina gränser eller övervunnit hinder du aldrig kunnat drömma om att klara av kommer vi snart presentera nyheter att uppleva i vår studio.

Gott Nytt År!
/Master och Mistress

Lyssna på Master & Domina på radio i P3

Nu har Du som inte besökt oss ännu möjlighet att lära känna oss lite bättre i en radiointervju vi gjort för programmet ”Fråga vad du vill” i P3!
I programmet har lyssnarna i direktsändning fått ställa frågor kring dominans och bdsm men även även om våra liv och de sessioner vi gör.

Håll till godo!
/Master & Mistress

Samtal hos Master eller Mistress

Att leva med ett behov eller ett intresse för Dominans och Bdsm kan för många kännas väldigt ensamt, det är svårt att hitta någon närstående eller vän som är insatt i detta och som kan förstå längtan i att leva ut den sidan hos själv.

Master och Mistress har sedan många år tagit emot klienter och besökare för samtal och diskussioner kring många olika inriktningar inom bdsm. Inga inriktningar inom området är för oss främmande att diskutera.
För många börjar intresset och längtan efter att underkasta sig mycket långt ner i åldrarna, ofta i början av puberteten, andra ännu tidigare i samband med upplevelser ur barndomen.

Till oss kan du som sedan långe levt ut en ug. sida i eller utanför ett förhållande eller du som fortfarande håller det som tankar och/eller fantasier komma för att prata och ventilera just din historia och dina tankar och känslor inför detta.
Många gånger kan tilliten mellan din Domina eller Master i det förutsättningslösa samtalet utgöra en öppning för att på ett tryggt sätt våga prova att leva ut den fantasi eller de tankar du gått och burit på i så många år.
Givetvis tillämpar vi total tystnadsplikt, du kan känna dig helt trygg med att allt som diskuteras stannar där mellan dig och oss.

För att komma i kontakt med någon av oss skriver du via formuläret under ”Kontakt” här på hemsidan

/Master & Mistress

God Jul och Gott Nytt År

 

Master & Domina lämnar snart ett helt fantastisk härligt år bakom oss, vi vill givetvis tacka Alla som besökt oss för våra sessioner. Nu blickar vi framåt och hoppas få se  både nya och gamla ansikten i vår studio under 2017.

En riktigt God Jul och Gott Nytt År

/Master & Domina

 

Ta chansen, Chatta med oss!

 

Har du frågor eller funderingar kring ett första besök hos oss?  Har du andra frågor du vill ställa till oss och få omedelbart svar?

Passa på att chatta med Master & Mistress på vår FB-sida ”Master Domina Stockholm” Söndagen den 18 december kl 20-22

/Master & Mistress

Årets Julklapp

unknown

Vi har nöjet att presenterar en alldeles speciell Julklapp till din Partner eller vän.

Utan att överdriva vågar vi påstå att denna möjlighet är lika unik som upplevelsen i sig, att träffa Sveriges enda Professionella Master & Domina för en Bdsm-Session.

Sessionen planeras i detalj med personen ifråga som du ger presentkortet till, lika noggrant och ambitiöst som alltid från vår sida.

Kanske passar presentkortet din partner som behöver läxas upp eller din vän som du på ett snyggt och säkert sätt vill introducera i BDSM-världen.

Eller om du har andra egna idéer så kanske vi kan hjälpa dig på vägen…

Som i alla ärenden kontaktar Du oss via formuläret på hemsidan. Erbjudandet gäller endast 5 st presentkort och det är först till kvar som gäller.

/Master & Domina

Välkommen till vår Blogg

Det har nu gått en tid sedan den nya hemsidan gått online och vi är mycket stolta över att kunna presentera vår verksamhet och våra sessioner på ett lika professionellt sätt som dom bedrivs.

Här på Bloggen kommer Ni att kunna följa de Nyheter vi har att bjuda på, våra tankar och ideér kring dominas/bdsm som vi brinner för men även skildrade historier direkt från verkligheten i studion.

Vi hoppas givetvis att Ni följer oss och att vi kan väcka erat intresse och nyfikenhet kring det som händer kring Master och Mistress.

/Master & Mistress