BDSM-Healing

Du som har upplevt en session under Mistress har säkerligen närmat dig dina känslor och ditt jag på ett helt nytt sätt än du gjort någon gång förut. Du trodde inte att en session kunde påverka dig och din sinnesstämning så som det gjort. Tid och rum har stannat och Du har bara varit ”här och nu”. Då har du redan upplevt en form av BDSM-healing.

Är det tid att fördjupa sig i det helande momentet genom Bdsm-Heling för just dig?

Många moment i den mer traditionella bdsm utövningen stärker känslor och intryck och låter dig komma i kontakt med ditt allra innersta, inte minst tillsammans med den psykiska dominansen som jag brinner starkt för, men jag ska ge några exempel.
Ibland använder vi ögonbindel under session, då förstärks andra sinnen. Din hud blir känsligare för beröring och det
du hör i rummet blir tydligare, du blir också mer mottaglig för den healing jag ger dig. 
Det används ofta olika typer av piskor och floggers i session men även i ett helande syfte släpper de fram en massa känslor som sedan
länge, ofta från barndomen,varit begravda men som nu tillåts att komma upp till ytan. Det behöver nödvändigtvis inte vara negativa
känslor som man vill ta itu med utan även återuppleva positiva känslor eller upplevelser sedan längre tillbaka i tiden.
Rep, handbojor och handfängsel används vid bondage nästan alltid under en session, under en healingsession är det också ett kraftfullt hjälpmedel att tillåtas släppa kontrollen och därmed bli mer mottaglig för healing.
Här kan jag ge er åtskilliga exempel, möjligheten att genom att använda ”verktygen” ur bdsm världen öppnar möjligheter under healing.


Så vad får du uppleva under en session med inriktning Healing?

Behandlingen kan till stor del utföras på behandlingbädden i studion. Genom min händer kommer energin genom din kropp att flöda bättre, det kan ge dig en lugnande effekt men också fylla dig och din kropp med ny och positiv energi.
Du är på en trygg plats där det finns gott om utrymme och högt i tak för dina känslor att ta uttryck, inga känslor är förbjudna eller ovälkomna.
Precis som inför en bdsm-session kommer vi att ha kontakt, främst via mail. Då vill jag att du berättar kort om dig själv och vilka eventuella känslor
eller upplevelser du vill ha kontakt med eller om det finns en sorg eller upplevelse du vill bearbeta eller återuppleva genom dig själv. Kanske har du varit i kontakt med Bdsm tidigare och då får du gärna berätta något om dina tidigare erfarenheter kring det.
När du sedan kommer innanför dörren hos mig ska det inte finnas några frågetecken eller en oro, jag vill att du ska kunna lägga dig helt i händerna på Mistress och påbörja din inre resa.
Efter en healing-session finns tid för dig att sitta ner och prata om det du upplevt, du får den tid du behöver att göra dig redo för att möta
vardagen utanför studion igen.


Är du fortfarande osäker på om bdsm- healing kan vara något för just dig får du gärna kontakta mig så kan vi tillsammans komma fram till
om detta kan vara rätt väg att gå. Du kan också skriva om du har frågor eller funderingar kring bdsm-healing generellt.

/Mistress Sess


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.