Ditt omdöme betyder mycket för oss

15 Comments on “Lämna omdöme här”

 1. Har tidigare gjort ett inlägg här om Dominans på avstånd och hur det kan fungera, eller inte fungera
  Efter att ha provat det ett antal gånger så tog jag mig mog att försöka få till ett möte med Miss
  Satt länge och funderade om och hur man vågar detta ?
  Tog mig slutligen mod, skrev om hur mycket slav önskade träffa Mistress
  Hade svårt att bestämma tid, ändrade tid tog tillbaka osv, insåg då att detta klarar jag inte av
  Då satte Mistress ned foten, talade om vilken dag och tid slaven skulle infinna sig hos Henne
  Märkliga vara att då fungerade allt och slav var rätt på minuten, hann även ta 5 min innan han vågade knacka på dörren
  Blev tagen av stundens allvar, visste inte om det var verklighet eller dröm.
  Dock hamnade slaven på knä framför Mistress
  Sedan förlöpte tiden med Miss så fort, allt som hände innanför dessa väggar står mellan Mistress och slav
  Inget andra ska veta något om, då Mistress verkligen kan sin sak
  Vill Ni veta vad som händer, så försök få ett besök beviljat av Henne
  Inget Ni ångrar
  Så nu har det blivit Dominans på avstånd, till verklighet IRL
  Var så omtumlad av vad som hände, så det tog tid att ta till sig denna fantastiska upplevelse
  Kan dock konstatera, att slav skrev under Henne slavkontrakt och är nu ägd av Mistress
  Vet fortfarande inte hur det gick till, men underbart är det som skedde
  lyder numera under Henne som ägd slav 24/7, och med alla plikter som ingår genom kontraktet
  Mistress Sess är nu min Ägarinna
  Man måste våga för att vinna och Mistress är en Gudinna i egen hög person
  Tack min Mistress för allt, och även för vad som komma skall
  slav vet inget om vad som händer, räcker att Mistress vet
  Er tillgivne / slav chrissy

 2. I onsdags 6/1 träffade jag miss sess för första gången och blev dominerad för första gången. Jag måste säga att hon är en otroligt professionell domina, hon bryr sig om sina slavar och är väldigt varm man vet att man inte har något att säga till om. Man vill bara göra mistress nöjd, för man vet aldrig vad som händer annars . Njöt under hela session kommer garanterat gör om detta..

 3. Mistress ni är helt omöjlig att stå emot. En unik kombination av en otroligt vacker och sexig kvinna. Sträng och omedgörlig domina. Ett skarpt intellekt och en ”elak” hjärna. Men det som gör det omöjligt….ert varma hjärta, er omtänksamhet, er förmåga att skapa trygghet och förtroende. Ni skapar en mental boja och en önskan att tjäna er av fri vilja. Den är starkare än allt tvång
  Jag längtar såå till nästa gång slaven har äran att få ligga på knä inför er igen.

 4. Dominerad på distans
  Många påstår att det inte går pga avstånd
  slav har haft förmånen och den stora Äran att fått prova det
  Lovar att det är magiskt, trodde inte att Miss kunde vara så bra som Hon var
  Tog kontakt genom internet, och lyckades få svar av Henne
  Vi diskuterade fram och tillbaka och jag kände att detta var nåt alldeles extra
  sagt och gjort, tid bestämdes
  Var väldigt nervös fast avståndet mellan oss är långt
  Fick uppdrag att utföra och via bild bevisa att Hennes order blev utförd
  Alla tror att det är lätt när avstånden är långa, men vad man bedrar sig då
  När man fotar utförda uppdrag, blir man så nervös, pga tid och snabbhet
  Miss kräver att det får ta den tid Hon bestämmer
  Man fotar och bilden blir dålig, man tar om och gör bättre
  Det kommer folk och man blir allt mer i tidsnöd
  När man som jag kom in med bilden försent. blev Miss inte glad
  höjde tonen mot slaven och man blev rak i ryggen och som en valp i koppel
  Nästa uppdrag klarades av i tid, men lika orolig för Hennes svar
  När man då fick beröm för att det utförts korrekt så kände man sig varm inombords och väldigt lycklig
  Miss har en mjuk framtoning, men gör man fel hörs det direkt i Hennes röst och man vill bara göra bättre ifrån sig
  När sessionen var slut så kände man att man bara ville få en chans till och göra bättre ifrån sig
  Hennes milda men i en del fall strikta röst får vilken slav som helst att lyda Henne
  När slutet kom så tänkte jag bara på nästa gång
  Hoppas Miss ger mig fler chanser, då Hon äger tiden man har tillsammans med Henne och man vill aldrig att det ska ta slut
  Kan bara säga att det var magiskt, våga ta steget och prova om ni som ug får chansen till detta

 5. Jag hade goda referenser på denna man innan mötet och jag är nu en av dem som med ett leende kan rekommendera honom vidare. Med respekt/ödmjukhet och stil tog han mig på en resa som blir svår att glömma. Han är mycket lugn och tar sig all tid efteråt. Han inger snabbt förtroende som är så otroligt viktigt också.

  Tack för ordet
  /Jenny

 6. Mistress Sess var oerhört duktig på det hon gjorde med slaven i alla avseenden. Hon tränade flera moment och lämnade tydliga spår efter sig som är blåa 1 vecka senare. Att slaven försökte visa och göra Mistress nöjd kändes så viktigt och något jag verkligen uppskattade och genom det professionella bemötandet Mistress hade föll allt på plats. Ett viktigt möte. Att underkasta sig Mistress vilja är något stort att återvända till. Nu ser slaven fram emot nästa möte inom kort och de moment Mistress tänker träna slaven i.
  slaven carl

 7. Master,

  Jag vet inte hur jag ska sammanfatta och tacka för gårdagen. Du har alltid varit fantastisk men igår överträffade du alla icke ställa förväntningar. Att balansera mellan mellan gränser som du gjorde kommer jag iallafall inte jag att träffa någon som gör. Vi har träffats många gånger nu- om än med ibland med längre uppehåll. Jag njuter av att se dig njuta och det är är någonstans där min njutning början- jag äskar att vara din för den stund vi träffas- jag vill så gärna vara perfekt för för dig där och då.

  Inget dåligt avslut heller- även om det var otroligt retsamt- ordnades väl hemma 😂Det sätt du tar hand om mig efteråt slår allt- bara så att du är medveten om det.

  Ni tjejer som som inte testat på detta och någonstans där inne har intresset för bdsm- Träffa den här mannen- ni har allt att vinna – totalt respekt från början till slut, det kan kan jag personligen gå i god för.

  Varma Kramar,Anna B.

 8. Hej och tack för en fantastisk session.
  Att få prova din nya lokal var väldigt spännande.
  Efter våran 3 timmar långa session är man helt slut och det värker både här och där, och syns rejält.
  Miss var vacker som vanligt och väldigt läckert klädd.
  Fast det var varmt och många timmar tog du dig tid och gjorde allt över förväntan.
  Kan inte mer än att tacka dig för att du finns och att du ger mig möjlighet att komma dit.
  Längtar redan till nästa gång vi träffas.
  Din trogna slav M

 9. Tack Miss för en perfekt session idag.
  Det var allt för länge sedan och jag behövde verkligen släppa loss och bara lämna över allt till dig.
  Du byggde på lite sen sist och ökade på med piska så det både känns och syns ikväll.
  Att få komma till dig betyder så mycket.
  Du har så bra koll på hur jag känner och anpassar det väldigt bra under sessionen.
  Längtar redan till nästa gång.

 10. Idag hade jag ett nytt hett intensivt möte med Master.

  Upprepade gånger tog han mig till gränsen och tillbaka på ett vis som bara den mannen kan. Med finess tänjer han mina gränser och jag känner hur min tillit blir än större. Han är hård och kräver hela min uppmärksamhet för att i nästa stund vara oerhört ömsint och omhändertagande.

  Vid varje träff är han välklädd, luktar diskret underbart och är mycket välvårdad. Ovanpå det en överkropp ”to die for”.

  Samtalen efter ”våran stund” ger mig så mycket och är en viktig del av upplevelsen.

  Det är ingen lång stund vi ses men det känns som att vara på en resa långt bort utan krav, måsten och vardag.
  Frågan inställer sig om jag någonsin kommer kunna var utan den här typen av upplevelser, för det är precis vad jag behöver emellanåt och kanske oftare än så.

  Man kanske kan undra varför jag skriver dessa rader här, förmodligen för att jag behöver skriva av mig och inte har någon
  att berätta det för…Jag längtar redan redan till vårt nästa träff.

  Tack Master!

  Be

 11. Master skapar stämning och mystik på ett vis som måste upplevas.
  Hård ömsom nära och omtänksam. Ett möte räcker för att lita på honom.
  Till det vältränad…

  Tack Master!
  /Be

 12. Jag har träffat Master vi tre tillfällen sedan slutet förra året.
  En mycket ödmjuk och lyhörd person som har en förmåga att läsa av mig totalt. Han godtar mina gränser med kan också nästan omärkbart stegvis flytta dem, det finns ett mått av magi i varje träff

  En man att lita på totalt med intellekt och fysik att sätta mig på plats, på ett sensuellt sätt som är svårt att förklara
  Tiden stannar upp och vardag finns inte under våra möten

  Snygg, vältränad, bestämd och levererar alltid på alla plan.
  Dessutom en medmänniska efter en ”session”

  Anna B,”

 13. I tisdags hade jag nöjet att träffa Miss Sess. Det är en av de snyggast, vackraste, sexigaste och läckraste kvinnor jag sett.
  Men det som är mest intressant med henne är det lugna, intensiva sättet att dominera på, det blir bara självklart att följa henne. Jag ser fram mot min fortsatta utveckling med och hos henne.

 14. Miss Sess Oerhört är professionell, sträng och mycket vacker, med fantastisk hållning och en pillemarisk blick som jag älskar. och är helt klart den bästa Dominan jag någonsin träffat, och sedan jag träffade henne har jag ej träffat någon annan Domina.

  Hon är sträng, eller snarare hård och rättvis. Men även uppmuntrande när man gör bra ifrån sig. Organiserad och fantastisk planeringsförmåga för att se till att just den Slaven/slavinnan utvecklas.

  och hennes kärlek till BDSM lyser verkligen igenom både under session men även efter samtalet efter session. Hon bryr sig verkligen genuint om dom som får möjlighet att träffa Miss genom tex mailkontakt.

  Hon är väldigt duktig på att läsa av en undergiven, men även på att lyssna och ta till sig informationen.
  Miss håller ett härligt tempo med en röd tråd i sessionerna där inget känns tillgjort eller halvdant eller tråkigt.

  Jag har fullkomligt njutit och varit helt i trans under mina sessionerna med Miss. Verkligen magiskt. Den häftiga studion som ligger helt ostört och där man verkligen kan känna sig trygg bidrar självklart också.

 15. Jag hade en underbar session med miss.
  Hon är verkligen ett proffs, och jag kan bara säga att jag är beroende av henne. Hon läste av mig riktigt bra och hon visste exakt hur hon skulle behandla mig. Jag ser fram emot nästa träff med miss.
  Det var en riktig upplevelse att få åka ut till din gård och träffa dig. 10/10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.