Samtal hos Master eller Mistress

Att leva med ett behov eller ett intresse för Dominans och Bdsm kan för många kännas väldigt ensamt, det är svårt att hitta någon närstående eller vän som är insatt i detta och som kan förstå längtan i att leva ut den sidan hos själv.

Master och Mistress har sedan många år tagit emot klienter och besökare för samtal och diskussioner kring många olika inriktningar inom bdsm. Inga inriktningar inom området är för oss främmande att diskutera.
För många börjar intresset och längtan efter att underkasta sig mycket långt ner i åldrarna, ofta i början av puberteten, andra ännu tidigare i samband med upplevelser ur barndomen.

Till oss kan du som sedan långe levt ut en ug. sida i eller utanför ett förhållande eller du som fortfarande håller det som tankar och/eller fantasier komma för att prata och ventilera just din historia och dina tankar och känslor inför detta.
Många gånger kan tilliten mellan din Domina eller Master i det förutsättningslösa samtalet utgöra en öppning för att på ett tryggt sätt våga prova att leva ut den fantasi eller de tankar du gått och burit på i så många år.
Givetvis tillämpar vi total tystnadsplikt, du kan känna dig helt trygg med att allt som diskuteras stannar där mellan dig och oss.

För att komma i kontakt med någon av oss skriver du via formuläret under ”Kontakt” här på hemsidan

/Master & Mistress

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.